Een sportiever Westerlo

Op 7 oktober 2018

De afgelopen zes jaar hebben we onze gemeente sportiever en gezonder gemaakt. We hebben het budget blijvend met meer dan de helft verhoogd om meer ondersteuning te bieden aan alle sportverenigingen en sporters, want sporten is niet alleen gezond, maar creëert ook een sterk gemeenschapsgevoel.

We hebben de opstartfase van het zwembad begeleid en ondertussen kunnen we stellen dat het zwembad een puike dienstverlening heeft.

Samen hebben we bijkomende investeringen gerealiseerd of in de steigers gezet in onder andere verscheidene herstellingen van bestaande sportinfrastructuur, kunstgrasvelden en een nieuw skatepark dat de komende maanden wordt afgewerkt.

In de toekomst willen we zorgen dat we een degelijk joggingparcours hebben voor onze talrijke enthousiaste lopers en we zijn nu reeds bezig met het maken van plannen om een bikepark aan te leggen.
Daarnaast willen we meer samenwerking stimuleren tussen de verschillende sportclubs en de sportinfrastructuur van de scholen trachten nog meer open te stellen.

N-VA Westerlo gaat voor een sportieve gemeente!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is