Voorstelling Gisèle Peeters

Op 17 september 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws - activiteiten, Verkiezingen 2018

We stellen u Gisèle Peeters voor: een fiere, alleenstaande mama. Vorig jaar startte ze met de opleiding verpleegkunde. Zorgverlening is dan ook haar paradepaardje.

“Zorgverlening is altijd al één van mijn passies geweest. Hierdoor kom ik veel met mensen in contact en hoor ik wat er in Westerlo leeft. In mijn vrije tijd ga ik graag lopen in onze mooie natuur en geniet ik ook van de momenten met mijn dochter en vrienden om me heen”, aldus Gisèle.

Gisèle weet goed wat ze wil bereiken in de politiek. “Lang heb ik er niet over moeten nadenken om in de politiek te stappen. Ik ben zeer leergierig en zeker niet bang van een nieuwe uitdaging. Ik wil van Westerlo een gemeente maken waar iedereen zich welkom voelt. Ik wil mijn steentje bijdragen om Westerlo meer te laten leven, zowel voor jongeren als senioren, en ook naar zelfstandigen toe”, klinkt ze vastberaden.

“Ik wil Westerlo, de Parel der Kempen, weer laten schitteren”, besluit Gisèle.

Veel succes, Gisèle!

Op de foto zien we Gisèle samen met lijsttrekker Pascal Kwanten. Niet toevallig koos ze voor New York als achtergrond. “New York leeft op alle vlakken en daar is voor ieder wat wils. Voor Westerlo is dat mijn streefdoel.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is